Hun tog pusten fra mig

Forfra :(

image

Min mandag startede godt… Jeg tog et bad og skulle til at lægge makeup. Kunne se der var et ubesvaret opkald på min telefon, så jeg ringede nummeret op. Det var sekretæren fra gynækologen som havde taget et celleskrab. Hun siger meget roligt:” Din prøve er kommet tilbage og der er tegn på svære celleforandringer”. Jeg var lige ved at tabe telefonen. Jeg begyndte at svede og ville egentligt bare lægge på og tude. Jeg var for et par år siden igennem et helvede med mine celleforandringer og først for et år siden blev jeg erklæret “rask”. Jeg endte med at gå til psykolog fordi jeg blev så bange for at få kræft. Jeg blev så pisse bange!

Så her står jeg nu. Må ikke blive gravid, skal igennem alle de lorte prøver igen og er det meget slemt , så skal jeg have keglesnit, som så gør det endnu svære at blive gravid. Jeg har fået ét keglesnit allerede.

Hun gav mig en tid den 29 men jeg nægtede. Jeg fortalte hende om mit helvedes forløb og fortalte at jeg rent psykisk ikke kan holde ventetiden ud. Kræft er blevet en slags angst for mig og jeg ved at de 3 uger ville være rent helvede. Her begyndte jeg at græde. Jeg kunne slet ikke se mig ud af det. Hun fik lægen til at tage mig onsdag.

Så tilbage til nul…. Eller nærmere minus 10 😔

   

11 kommentarer

 • Maria

  Øv det er en træls nyhed at få. Jeg har selv stået der og jeg var også så bange at jeg overvejede at få fjernet min livmoderhals og det hele :(.
  Det skulle ikke være sværere at blive gravid pga keglesnit. Jeg har også fået foretaget to keglesnit og blev stadig gravid efter nr. 2 keglesnit uden problemer. Man kan dog risikere at føde tidligere, pga at livmoderhalsen er lidt forkortet. Jeg fødte begge mine drenge en uge før termin og det passede mig fint ;)!
  Jeg har nu også været helt “celleforandringsfri” efter mit sidste snit. Det er jeg sikker på at du også snart bliver, så I kan komme igang med projekt baby <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åha… Sikke noget!! Håber det går då let som muligt og at I snart kan få jeres drømme baby 🙏🏻 Mange positive tanker og god energi din vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kæmpe krammer Pernille❤️ Må din indre fighter få dig godt ud på den anden side💪🏽🙏🏽😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil også lige sige at jeg ikke har hørt at det skulle gøre det sværere at blive gravid. Jeg blev gravid efter keglesnit, og fik at vide at keglesnittet lige så vel kunne betyde at fødslen kunne blive lidt hårdere i starten, som at man kunne føde for tidligt. Jeg fik scannet min livmoderhals en eller to gange under graviditeten for lige at sikre at den ikke var afkortet (tegn på risiko for tidlig fødsel) og havde i øvrigt den fineste og mest uproblematiske fødsel! Alt det bedste til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteF

  Det er f…..me tarveligt! [Indsæt bandeord]. Rigtig meget held og lykke på onsdags.
  Min veninde har haft det samme m keglesnit m.m. og har også født to børn til tiden. De holder øje med livmoderhalsen.
  Det skal nok lykkes, bare lige en bumpet omvej til, før I kommer tilbage på hovedvejen. Positiv visualisering af målet/delmålet – du er stærkere end første gang, og det klarede du. 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære Pernille,

  Øv!! Sikke en træls besked at få😔

  Jeg må alligevel fortælle dig at jeg også har haft svære celleforandringer og jeg også har fået foretaget 2 keglesnit. Jeg har 2 skønne børn og jeg blev scannet for at måle min livmoderhals, da der er risiko for at føde for tidligt. Begge mine kom 1 uges tid før termin.

  Hvis du kan, må du tænke det er positivt at i har fundet ud af det nu og ikke imens du var gravid 😀 når du bliver gravid skal du nyde tiden og du skal ikke spekulere på dumme celleforandringer…..

  Jeg ønsker dig alt det bedste!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov Sørensen

  Held og lykke, jeg skal nok huske at sende ekstra positive tanker til dig på onsdag, og så håber jeg at det snart kan vende til bedre for jer begge. Klap dine nusser pusser hunde fra mig.❤️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun tog pusten fra mig