Forfra :(

Eyelash extensions

Heidi er nok den i Kolding med mest erfaring indenfor eyelash extensions. Hun holder sig opdateret hele tiden og ofte tager hun på kurser rundt om i landet. Eyelash extensions skal holdes ved lige hver 2-3 uge meden opfyldning. Hver sjette måned er det en god idé at få dem taget helt af og renset. Derefter kan der påsættes nye smukke vipper. De fleste vælger faux fur lashes. Altså ikke ægte hår. Men man kan også få ægte hår. Lige nu er vi ved at undersøge forholdene for de mink der leverer minklashes. Vi har hørt de bliver redt af og forholdene er gode. Men kan det ikke bevises, ja så vil vi ikke tilbyde ægte hår længere. Her lidt forskellige billeder. Både single lashes og Hollywood med faux fur. image image image

Her et billede af vores nye pige Donnas arbejde image

Priser og bestilling kan findes HER

   

1 kommentar

  • Helle

    Undskyld men synes hele tiden du lover, at nu vil du skrive flere indlæg… Synes ikke rigtig det sker 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfra :(