Ugen der gik...

Veer!

 

Nogle af mine bedste venner hvis dreng jeg også er Gudmor til, har fået endnu en dreng.

Onsdag aften ringede de at Lena havde fået veer og om vi ville passe mit gudbarn Philip. Det ville vi ihvertfald! Afsted i nattøj med kilder i maven….. Da vi ankom havde Lena veer. Det havde hun jo sagt, men jeg har aldrig set en i virkeligheden med veer. Jeg sad bare og stirrede på hende….-og gik i en slags panik. Altså mig! Lena tog det meget roligt. Vi pakkede sammen og vinkede farvel. Jeg kunne slet ikke klare at se Lena sådan.

Vi lavede 2 store senge i udestuen og hyggede hele aftenen. Gemmeleg og Mariekiks, så var Philip glad. Da vi vågnede næste morgen var det til en besked om at hun havde født kl 02.13. Vi viste Philip et billede af lillebror, men han gik mere op i den mærkelige hat (net) far havde på :).

Vi besøgte det nye medlem om aftenen og jeg sad med ham i 30 min mens han nynnede selvtilfredse lyde til mig….. Nu vil jeg også snart…image

   

5 kommentarer

 • Karina

  Du ligner jo allerede en professionel mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hvor en lille baby klæder dig 😍 Det gør dit nye hår i øvrigt også. Dejlige Pernille, hele vejen igennem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Gør det! Du vil opleve den vildeste kærlighed, som dit hjerte næsten ikke vil kunne rumme, når du sidder med dit eget lille barn! Det vil overskygge alt andet du nogensinde har oplevet 😊
  Siger en som.blev mor for 1 år siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Pernille.

  Der er en, der bruger billeder af dig og Casper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Pernille.

  Jeg følger med her på din blog, og ville lige informere dig om, at der vist er en gut på FB, der misbruger billeder af dig og din kæreste til en fake profil. Hvis du gerne vil have screenshot, så send mig en mail på jeanetteschultzpedersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik...