Mit første møde med damen

Tak!

imageNå, men det fungerer åbenbart sådan at kvinder ikke kun er hinanden værst. Vi er fandme også hinandens bedste! Da jeg lagde mit indlæg havde jeg ikke regnet med så enorm en opbakning. Jeg blev sgu da helt rørt! Min indbakke på messenger gik amok. Min IG og her på bloggen fyldte I med de bedste dejligste historier, gode råd og dejlige baby billeder. Tak af hjertet for alle jeres råd. Det betød faktisk at da jeg vågnede til endnu flere beskeder, så gjorde jeg noget. Jeg var på vej i bad og stod helt nøgen på badeværelsesgulvet. Skulle til at træde ind i bruseren, men noget fik mig til at stoppe op. Fandme nej om sådan en gås skal ødelægge mit eventyr. Jeg ringede til min læge og bad om en ny henvisning. Så nu er jeg tilknyttet Peter Henriksen i Haderslev.

Af hjertet tak piger! Uden jer var jeg bare blevet, fordi jeg ikke havde vidst bedre.

TAK!

   

5 kommentarer

 • Julie

  Peter Henriksen er virkelig dygtig 👏🏻 jeg/vi var ved ham for knap 5 år siden hvor vi fandt ud af vi skulle starte i fertillitetsbehandling da min kæreste havde lav sædtal og peter var en kæmpe hjælp og så rar . Nu venter vi os en lille dreng til december 💙 Jeg håber inderligt at du/I får en meget bedre start nu iforhold til tidligere gynækolog .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Donna

  Hvor er det fantastisk Pernille 🙌❤️ Jeg håber det bedste for jer. Det er livets største gave og den skal i DS selvfølgelig også have 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan der, Pernille (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Peter er en fantastisk mand. Han er virkelig behagelig og i kommer i de bedste hænder. Jeg gik hos ham for lidt over 6 år siden og i tredje forsøg blev jeg gravid. Han får 10 stjerner herfra. Krydser fingre og tanker til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov Sørensen

  Jeg er ked af at læse om den dårlige behandling du fik, hendes job er at hjælpe, måske hun skulle se sig om efter et andet job. Jeg er glad for at høre, at i har fundet en anden læge, og håber for jer begge at det hele nok skal lykkes nu. 🙏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første møde med damen