Fra elumenrød til gråt hår?

Følger I med?

Min blog, min snap el Instagram blir aldrig dicideret træning. Jeg træner meget for tiden, men jeg er selv ved at kløjs i træningsblog, profiler m.m. Ved ikke om det er fordi de er tusind gange sejere end mig 😉 Her lidt fra min træning igår. Vi løb og boksede på kunstgræs. Det var fedt, men pisse varmt. Jeg blir bedre og bedre, men hold op boksning er svært. Jeg tænker der går et år endnu før jeg er sådan ok til det. Jeg lægger ofte snaps op hvor jeg træner, så følg gerne med der også. Jeg beklager de manglende indlæg. vi har bøvlet med min blog siden, ja faktisk siden jeg startede. Jeg kan ikke blogge fra min tlf, hvilket er et kæmpe problem. Men vi arbejder hver eneste dag på sagen.

IMG_3649

   

1 kommentar

 • Jane

  Ja, gu følger vi da med 🙂
  Jeg følger dig i hvert fald på instagram og opdagede her efter min sommerferie at du var begyndt at blogge igen,,,nice.
  Jeg savner altså dine flotte billeder af mad, måske du kan få tid en gang til at give os lidt inspiration, om ikke andet så bare for at gøre os lækkersultne?
  God dag, fin blog,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra elumenrød til gråt hår?