Weekend!

Christopher under åbne himmel

Jeg havde den skønneste aften i fredags med en flok dejlige damer. Vi skulle høre Christopher i Vejle og ærlig talt…….-så gad jeg ikke rigtig pga vejret. Vi mødtes på Kolding rutebils station (jep så har jeg også prøvet det) hvor vi tog bussen til Vejle. Ingen af vores mænd kunne køre og toget passede dårligt. Trods lidt opstarts vanskeligheder havde vi fra bussen til tidlig morgen, en pisse sjov aften.

Vi spiste på Trattoria Dei RE og sikke en oplevelse!! Mine forventninger var ikke høje, men blev gjort til skamme næsten da vi kom ind af døren. De skønneste italienske tjenere tog imod os, mens der i ude i køkkenet kom små-råd på italiensk. Præcis som det SKAL være på en italiensk restaurant. Priserne var virkelig lave og jeg tænkte at enten var det små portioner ellers var det her ikke stedet vi skulle spise en anden gang. Men alle retterne lød simpelthen så lækkert og vi brugte lang tid på at finde ud af hvad vi skulle ha. Da maden kom var vi ellevilde! Det duftede og smagte som Italien. Det her sted får 5 stjerner af mig og jeg kommer igen……..-mange gange. FullSizeRender
Da vi nåede koncerten var den allerede igang. Vi fandt en plads på en stentrappe hvor det gik hurtig med vores drinks. Det gjorde det så også med vores brandert. Hold nu k…. Vi dansede og grinte fra vi kom til vi gik. Christopher var overlegen dygtig og jeg havde 15 min for mig selv hvor han sang den smukkeste stille sang. Den nød jeg med lukkede øjne. Var dog så fuld jeg ikke husker hvad den hed ha ha 🙂 IMG_3608
Vi blev bogstavelig talt smidt ud. Da koncerten var slut blev vi stille og rolig bedt om at gå mod udgangen. Det gjorde vi så…..ikke. Vi gik på toilet. Vi skulle lige vende hele verdens situtationen som piger gør. Da vi kom op 30 min senere var der helt tomt – UPS! Så var det med lidt hårdere tone vi fik af vide vi skulle gå…..igen.

Vi tog i byen og kl 06 lagde jeg mit hovede på puden meget fuld og meget glad. Tak for den dejligste aften piger!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend!