Afsti afsted

Vi betalte for det i morges!

Pga noget arbejds relateret missede vi et træningspas med vores hold. Da jeg så skulle sove om aftenen kunne jeg slet ikke falde til ro. Det irriterede mig grænseløst at jeg skulle tage på ferie på den måde. Jeg skrev til Camilla om hun var klar på træning kl 07.00 og det var hun. 

Vi varmede lidt op på en cykel og meget hurtig gik det op for os at den her opgave magtede vi ikke selv. Vi så to instruktører stå og snakke og jeg tænkte at vi godt kunne hugge den ene 🙂 Det blev Louise 

Det her er Louise. Hun er den sejeste ever og så er jeg lidt bange for hende. Det hjælper! Altså når hun kigger på dig med de der kom-igang-eller-jeg-smadrer-dine-knæskaller-øjne så gør du det bare. Når det smager af blod i munden og du ser dobbelt, så bliver du bare ved. Jeg tror hun har et bullshit apparat i ørene, for hun kan ikke høre mine piv og skrig om hjælp.  Jeg overvejede at lade som om jeg skulle besvime, men jeg ved det ikke ville hjælpe. Hun smadrede os igennem den time og jeg er først blevet normal nu. TAK! 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsti afsted