Min SUPRISE dag :)

Shouting young woman blindfold. Isolated on whiteDagen der gik galt, men endte i hygge alligevel 🙂
Vi startede på Cafe Kompromis hvor vi fik lækker brunch og hvidvin. Så blev vi hentet og jeg fik bind for øjnene. De kørte rundt i 20 min, rundt i rundkørsler fordi de vidste jeg ville vide hvor vi var.
Jeg anede til sidst slet ikke hvor vi var. Tilgengæld blev jeg mega køresyg ha ha 🙂
Da jeg steg ud af bilen, havde jeg stadig bind for øjnene og jeg blev ført igennem musik, mennesker og lugten af øl. Jeg var sikker på jeg var endt på et marked og nu skulle op i en sindssyg karrusel.
De tog bindet af og her stod jeg i en tattoo shop. Jeg skulle lige finde mig selv og min kontrol OG så blev jeg glad 🙂
Og så gik det galt…..
Verdens dårligste service. Jeg endte med at bakke ud fordi jeg blev så utilpas i tatovørens selskab.
Dennis var knust 🙁 Camilla ked af det.
Vi gik rundt i Kolding, for måske finde en anden der havde åben. Men det var sent og det lykkedes ikke. Ej hvor gjorde det ondt at se dem sådan 🙁
Vi ville så tage hjem til mig lige for at få et par drinks inden vi skulle videre på en anden cafe og spise god mad og feste videre. Camilla ringede for at høre om vi kunne rykke bordet lidt frem. De havde ikke noget bord til os. De havde slet ikke åbent for gæster den dag. Camilla nærmest grinte. Dennis bekræftede at han stod ved siden af Camilla den dag hun havde bestilt bord. Så her sad vi på en sten nede i byen uden tatovering og uden et sted at spise. Dennis var SÅ ked af det. Her havde de to brugt så lang tid på denne dag og så gik alt galt.

Vi tog hjem til mig hvor drengene var i gang. De skulle videre til en anden fest senere. Det blev dog så hyggeligt at vi tog med. Det var den bedste fest længe. Jeg havde en dejlig dejlig dag 🙂

Blev igår kontaktet af Kim der er medejer af House of Ink i Tønder og Esbjerg. Han er skide sød, så nu må vi se om det er der jeg ender 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real Love